Ajándék az almádi lakosoknak

Zenés színházi esttel, retro partival és ajándék étellel-itallal várja a Veszprémi Petőfi Színház Balatonalmádi (Budatava, Vörösberény, Káptalanfüred) és Veszprém megye lakosait a Vörösberény Kolostor hangulatos udvarán szeptember 10-én, 18 órától.

Az eseményre Balatonalmádi (Budatava, Vörösberény, Káptalanfüred) lakóinak a belépés díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: kiss.iren@petofiszinhaz.hu

A Veszprémi Petőfi Színház művészei előadásában hallható, látható és az ismert musical slágerekből összeállított showt követően, egy igazi retro parti veszi kezdetét, ahol Dj Dominique (Várkonyi Attila) adja majd a talp alá valót. A fergeteges bulira kacsazsíros kenyérrel és a Veszprémi Petőfi Színház hivatalos pezsgőjével várják az érdeklődőket.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kézilabdás Mikulás

Mivel az igazi Mikulás rendkívül elfoglalt, ezért három küldött adta át ajándékait. A kicsik kitörő örömmel fogadták a nagyszakállú követeit, a három magyar válogatott kézist:

tovább olvasom »

Egy cipősdoboznyi szeretet

A Balatonboglári Evangélikus Egyházközösség Balatonboglár várossal együttműködve ismét meghirdeti a “Cipősdoboz” akciót, amellyel a településen élő hátrányos helyzetű családoknak szeretne segítséget nyújtani. A cipősdobozba minden

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!