A világ legjobbjai között

Az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) hivatalos itala, a Balaton Gint a világ legjobbjai közé választották be.

Ahogy az ital hivatalos Facebook oldalán olvasni lehet, a németországi Berlin International Spirits Competition viadalon, ahol 16 országból 250 nevezőt regisztráltak, dupla arany minősítést ért el a Balaton Gin. Ezt követően az ital készítői úgy vélték, az európai verseny után a világ legjobbjai között is kipróbálják magukat.

Az Egyesült Államokban megrendezett World Gin Awardon összesen 800 ginféle nevezett a különböző kategóriákban, a Balaton Gint a kortárs italok közé nevezték. A ginek Oscar-díjának is nevezett megméretésen végül arany minősítést kapott a Fehér Péter által megálmodott ital.

A Balaton Gin népszerűsége évről, évre növekszik, az itallal a balatoni életérzést, a magyar tenger körüli hangulatot szerették volna megidézni. Úgy tűnik, sikerült.

Forrás: Facebook

 

 

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Tavaszig zárva lehet

C sak április elejétől látogatható a Kis-Balaton Látogatóközpont, a vörsi tájház keddtől vasárnapig fogad vendéget előzetes bejelentkezéssel. A Lóczy-barlang Balatonfüreden pénteken és szombaton 10 óra

tovább olvasom »

Bezár a füredi jégpálya

Viszont Szombat este egy fergeteges JÉGDISZKÓVAL zárják az idei korcsolyázó szezont Természetesen még Vasárnap, Hétfőn és Kedden is várnak mindenkit. Gyertek és használjátok ki az

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250