A Szent Benedek vezeti a tabellát

Zsinórban negyedik győzelmét aratta a Szent Benedek RA Extraligás női röplabdaegyüttese, ezzel a legmagasabb osztályban vezeti a tabellát a füredi csapat.

Szent Benedek RA – UTE

3-0 (19, 9, 13)
Balatonfüred, 100 néző. V: Sík, Adler.
SZBRA: Bleicher R. 1, Szavovics 12, Koprivica 4, Sztijepics 16, Kiss G. 8, Jimerson 9. Csere: Fáth, Baksa (liberók), Vacsi 5, Iosia 3, Szerényi, Dimitrics, Lekics. Edző: Dejan Desnica.
UTE: Szabó L. 6, Gyimes 6, Bagyinka, Kraszteva 5, Morozo 1, Petőváry 7. Csere: Karabaseva (liberó), Durst, Manninger, Kis D. 1. Edző: Horváth András.

A vendégek csak az első játszmában tudták tartani a lépést a házigazdákkal, de a fürediek sikere ekkor sem forgott veszélyben. A Szent Benedek a következő két szettben végig nagy fölényben játszva magabiztosan nyerte a találkozót. Négy forduló után a balatonfürediek továbbra is veretlenek, sőt, a mostani 3-0-s sikerüknek köszönhetően, jobb szettaránnyal a Swietelsky-BRSE-t megelőzve a tabella élére álltak. A két csapat egyébként pénteken éppen egymás ellen játszik majd az Extraligában, Békéscsabán.

Edzői értékelés
Dejan Desnica: – Ha csak valaki az eredményt nézi, azt hiheti, hogy ez egy könnyű meccs volt, de ez egyáltalán nincs így. Az Újpest végig szívósan küzdött és nagyszerű ellenfelünk volt. Jól játszottunk, és elsősorban ez volt a sikerünk kulcsa. Nehéz hét vár ránk egy szerdai kupameccsel és egy idegenbeli rangadóval Békéscsabán, örülök, hogy győzelemmel vágunk neki ennek a periódusnak.

Fotó: Facebook

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Kevesebb mint 100 nap a rajtig

Korábban hazánkban még sosem rendeztek ilyen nívós kerékpáros körversenyt. A Giro május 6-án rajtol, az első három szakaszt Magyarországon rendezik. Előbb Budapestről Visegrádra teker a

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250