A legmodernebb műfüves pályát avatták fel Almádiban, elkészült a Balatonalmádi Sportközpont

Az ország legmodernebb műfüves focipályáját adták át Balatonalmádiban, a közel egymilliárd forintos projekttel, ötéves munka ért véget.
Régi álom vált valóra Balatonalmádiban a Balatonalmádi Sportközpont létrejöttével.

Ács Attila, a Balatonalmádi Sportegyesület elnöke az átadón elmondta, hogy a korábbi sportpálya a tó közelsége miatt az év nagy részében nem volt használható, az edzések többségét bérelt pályákon tartották. Az egyesületben 250 labdarúgó sportol, a város tíz utánpótlás- és két felnőttcsapattal büszkélkedhet, és formálódik egy „öregfiúk” csapat is.

– Egy nagyméretű élőfüves pályát és egy nagyméretű műfüves pályát építettünk meg, és dolgozunk egy 20-szor 40-es élőfüves pálya kialakításán is. A sportolókat XXI. századi színvonalú kiszolgálóhelyiségek várják. Úgy tudom, hogy ez az ország legmodernebb műfüves pályája, parafa granulátum töltéssel, és ízületkímélő, rugalmas alátét van a pálya alatt – mondta Ács Attila a veol.hu-nak nyilatkozva.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!