Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. április 18., csütörtök

A Balatonnál is készülnek az éttermi Bárány Napokra

A Juh Terméktanács kezdeményezésére augusztus 7-én és 8-án rendezik meg az éttermi Bárány Napok rendezvényt.

Az idei, immár harmadik kampány célja, hogy a programban résztvevő éttermek közreműködésével az érdeklődők megismerjék a bárányhúsból készült, mára elfeledett ételeket.


Jahni László, a balatonszemesi Kistücsök étterem konyhafőnöke báránypástétomot készít 
MTI/Vasvári Tamás

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Felül kell vizsgálni a nádgazdálkodást

Az OVF tájékoztatása szerint a Balatont kezelő Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság költségvetésében a korábbi évekhez hasonlóan, bruttó 3 millió forintot tudtak elkülöníteni nádaratásra, amit pályázat útján vállalkozókkal

tovább olvasom »

Szólj hozzá!