Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. április 30., kedd

Fesztivál a hegy alatt

A nap közbeni gyermek programokat estére a felnőtteknek szóló események váltották fel, hiszen a Bondorón a családokat szólították meg.

A szervezők szerint megszületett Kapolcs újabb fesztivál gyermeke, amely több helyszínen szórakoztatta a vendégeket a falu központjában. Utcaszínházak, zenészek, kreatív alakok tömkelege lepte el a faluközpontot, volt egy kis cirkusz, bábszínház kicsiknek és nagyoknak, világjáró marionettek, picinyke bábok, táblakép mutogató, fotószínház, one man show, „Halálian jó történet”-ek, felnőtteknek szóló esti mese, profán románc, afrikai dob és tánctanitás, koncertek és sok más hökkentés várt mindenkit.

A szervező Viprodukció Fesztiváliroda több, mint 130 programmal készült, megszólítva minden korosztályt a Malomszigeten és környékén, összesen 23 helyszínen a négy nap alatt.

Az utcaszínház műfajának nemzetközileg is elismert képviselői biztosították a különleges élményeket, de az udvarok rejtett zugai olyan tárlatoknak is helyet adtak, mint a „ Nem létező tárgyak kiállítása”, ahol tárgyiasultak a verbális kultúra szereplői, mint például a radai rosseb, vagy akár a halványlila dunszt.

Az utcazenészek mellett fellépett többek között Lovasi Anrdás, a Kerekes Band, a Zuboly, Miqueu Montanaro, Kézdy Luca, Horgas Eszter és Gábor Amadeus, a Söndörgő és a Chalaban.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Felül kell vizsgálni a nádgazdálkodást

Az OVF tájékoztatása szerint a Balatont kezelő Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság költségvetésében a korábbi évekhez hasonlóan, bruttó 3 millió forintot tudtak elkülöníteni nádaratásra, amit pályázat útján vállalkozókkal

tovább olvasom »

Szólj hozzá!