Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. október 26., szombat

Elérte a 10 milliót a visszaváltások száma a napokban a MOHU REpont

Annyira népszerűek lettek, hogy nagyon sok helyen vannak fennakadások az üvegvisszaváltó automatáknál

A MoHu szerint túl gyorsan váltják vissza az emberek a palackokat, ezért vannak gondok az automatákkal

Elérte a 10 milliót a visszaváltások száma a napokban a MOHU REpont visszaváltási rendszerében – közölte a vállalat szombaton az MTI-vel. Elérte a 10 milliót a visszaváltások száma a MOHU REpont visszaváltási rendszerében

Egy hónapja már csak olyan műanyagpalackot és italosdobozt lehet forgalomba hozni, ami visszaváltható.

Az új rendszer bevezetése vegyes fogadtatásra talált, mivel bár napi két és félmillió palackot váltanak vissza, egyre többen panaszkodnak az automatákra, amelyek leggyakoribb problémái, hogy megtelnek, vagy nem tudják beolvasni az aludobozok vonalkódját, vagy meghibásodás esetén lassan javítják meg azokat.

„A sebesség, amilyen sebességgel váltják vissza az emberek, ami nagyon jó, az egy kicsivel gyorsabb annál, mint amire számítottunk. Tehát ezt kezelni kell, és az a lényeg, hogy ez a több millió, két és fél millió palack, ennek a hulladéka most már megfelelő helyre fog kerülni” – mondta Ozoli Gábor, a MoHu szóvivője az RTL-nek.

Kép:hirnavigator.hu

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

A türelem makettet terem

Ha a türelem, a festék és a ragasztó adott, a többi beszerezhető egy jó makettezéshez a NAV következő árverésén. Emellett megvásárolhatók még különböző távirányítós játékok

tovább olvasom »

TELT HÁZAS KONFERENCIA

„A küldetésünk egyszerű, mégsem könnyű. Egyszerűnek tűnik, mert ugyanazt a nyelvet beszéljük, de amikor az ember nem a kézilabdapályán mozog, akkor mindig mások az érdekek.

tovább olvasom »

Szólj hozzá!