Balaton Televízió – A balatoni élmény portál!

2024. május 5., vasárnap

Balatoniak a legjobb egyesületek

A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) idén is elkészítette éves egyesületi rangsorát.

Az MVSZ két kategóriában készített rangsort – írja a hunsail.hu. Egyszer értékelték a  World Sailing hajóosztályokban szereplő sportklubokat, másrészt a nemzeti hajóosztályokban szereplőket is.

A World Sailing rangsor első helyén a Balatonfüredi Yacht Club végzett. A fürediek az idén visszaszerezték az elsőséget, tavaly letaszították őket a 2019-ben és 2020-ban elfoglalt trónról.  A lista második helyére a Kereked Vitorlás Klub Csopak került, a harmadik helyre pedig a Tihanyi Hajós egylet, amely 2021-ben a lista élén álltak.

A nemzeti osztályok eredményei alapján készült friss ranglistát – előző évekhez hasonlóan –  Túravitorlás Sportklub vezeti, második helyen a Balatonfüredi Yacht Club  áll (tavaly a harmadik helyen végzett), a harmadik helyezett pedig az AVIS Sportegyesület lett.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Felül kell vizsgálni a nádgazdálkodást

Az OVF tájékoztatása szerint a Balatont kezelő Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság költségvetésében a korábbi évekhez hasonlóan, bruttó 3 millió forintot tudtak elkülöníteni nádaratásra, amit pályázat útján vállalkozókkal

tovább olvasom »

Szólj hozzá!