#50ÉVMÚLVA - Rajzpályázati felhívás! - Balaton Televízió hírportál

#50ÉVMÚLVA – Rajzpályázati felhívás!

#50ÉVMÚLVA

A Balaton Televízió első alkalommal hirdet rajzpályázatot, amelyen általános iskolás korú tanulók vehetnek részt. A 7 és 15 év közötti gyerekek, két korosztályban – alsó és felső tagozatos kategóriában – nevezhetnek.

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A rajzpályázat témája a Balaton-part 50 év múlva..

A múlt évszázad közepén az itt élők úgy gondolták, hogy a nem túl távoli jövőben magasvasút, villamos közlekedik majd Veszprém főterén, de a léghajóval és a különleges légi járművekkel való közlekedés is mindennapos lesz.

Te hogy képzeled? Milyen lesz a Balaton partja a jövőben, 50 év múlva? Milyen közlekedési eszközöket használunk majd, mennyire változik meg környezetünk, az épületek, az utak, a parkok, lakóhelyünk, a Balaton-part? Csukd be a szemed, és képzeld el a jövőt! Álmodj nagyokat és fesd, rajzold le nekünk!

AZ ELBÍRÁLÁS MÓDJA

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. A zsűri a beérkezett pályaművekből korosztályonként 3 pályamunkát választ ki nyertesnek.

PÁLYÁZAT BEADÁSA

A tetszőleges technikával készült pályamunkákat A4-es vagy A3-as méretben, kartonlapra felragasztva várjuk.
A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:

Trial Média Kft
8200 Veszprém Eszterházy u. 7-9.

A művek személyesen leadhatók a Balaton Televízió veszprémi irodájában (8200 Veszprém, Eszterházy u. 7-9) a +36 30 560 7684-es telefonszámon előre egyeztetett időpontban, vagy a Balaton Televízió balatonboglári stúdiójában (8600 Balatonboglár Klapka u. 11-13.), a +36 30 400 5255-ös telefonszámon előre egyeztetett időpontban.
A pályázatoknak tartalmaznia kell a pályázó nevét, a pályázó korát (születési év), az iskolája nevét és egy telefonos elérhetőséget (kiskorú pályázó esetében a szülő, vagy egy tanár telefonszámát).
A pályázat kizárólag akkor érvényes, ha a pályázó kitölti és aláírva beküldi a rajzpályázathoz tartozó adatvédelmi nyilatkozatot.

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE

A pályaműveknek 2019. május 15-ig kell beérkezniük a megadott címekre, mind személyes, mind postai úton történő beküldés esetén. A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket várjuk balatontelevizio@balatontelevizio.hu címre.

A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA

A beérkezett pályaműveket a zsűri 2019. május 25-ig elbírálja. A legjobb 30 pályamű alkotója meghívást kap a 2019. június 3-án 18.00 órakor Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban tartandó díjátadó ünnepségre, ahol a legjobb 30 pályaműből kiállítást rendezünk. A nyertes pályaművek a Balaton Televízió facebook oldalán és a weblapján is elérhetőek lesznek.

DÍJAK

A díjátadó ünnepségre valamennyi meghívott jutalomban részesül.
A legjobb pályaművek készítői az alábbi nyereményekkel gazdagodnak:

 

Családi belépő a csopaki Balatoni Élményparkba

 

All-in családi belépő az Annagora Aquaparkba

 

4 fő részére szolgáló tiszteletjegy a Balaton Csillagvizsgálóba, Balatonfűzfőn

Napi jegy a Water World Kenese vízi élményparkba

 

12 csúszásos bérlet a Balatoni Bob-ra, Balatonfűzfőn

 

Családi belépő a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpontba

 

Családi jegy Keszthelyi Néprajzi Múzeum (Babamúzeum, Csigaparlament, Történelmi Panoptikum, Nosztalgia Múzeum, Vidorka Játékmúzeum)

 

Családi jegy a siófoki Talizmán Kalózhajóra

 

Családi jegy a Helikon Kastélymúzeumba Keszthelyre

 

A nyeremények köre a felsoroltaktól eltérhet és folyamatosan bővül.

Minden kedves pályázónak jó munkát kíván:
a Balaton Televízió csapata

 

A pályázathoz szükséges hozzájárulási nyilatkozat a következő linken tölthető le:
Hozzájárulási nyilatkozat, adatkezelési tájékoztató.pdf