Country fesztivál sok táncossal

Révfülöpön a szabadtéri színpadnál hétvégén megtelt a táncparkett esténként a Country Music Festen. A hetedik alkalommal rendezett fesztivál három estjén fellépett a Mecsek Country, A Nyughatatlan, a Colorado Country Band, Peter Legrady a Budapest Piskerssel, a Route 35 és a Bojtorján zenekar. A koncertekre sok táncos csoport is érkezett az ország minden pontjáról, hogy együtt élvezzék a country zenét, különféle koreográfiákat mutassanak be az amerikai népzene azon rajongóinak, akik képesek egy helyben maradni a fülbemászó dallamok hallatán is. Sokan kedvet kaptak, bekapcsolódtak a táncba a közönség soraiból is, az egyszerű lépéseket hamar megtanulták a lelkes kockás inges, csizmás, kalapos táncosoktól, akik a szünetekben szívesen átadták tudásukat.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Nemzetközi bojlis viadal

A viadal honlapja szerint a nevezések alapján legalább 121 csapat lesz a mezőnyben. A – beharangozó kisfilm alapján – világ leghosszabb pontyhorgász versenye október elsején

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2021 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!