Nők a Balatonért

A Nők a Balatonért Egyesület badacsonytomaji csoportja fennállása 25. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból kiállítást nyitottak a helyi Egry József Művelődési Házban.

Geometria és Balaton

GEOMETRIKUS BALATON kiállítás. Gyere, nézd meg! Az M & A ® Home Textiles x OPAUSZKI Balaton Design Kollekciójának bemutatkozó kiállítása A hazai design és művészet új típusú összhangja balatoni, modern, fenntartható köntösben. ó09.03. (szombat) 16:00-tól látogatható Helyszín: Hableány Étterem, Badacsony

Fotókon a bebírók

A Bebírók fotókiállítás, amely a Kultháló bázis projektjeként jött létre, augusztus utolsó hétvégéjén látható utoljára a salföldi Bányában. Augusztus 27-én, szombaton este 7 órakor egy záró tárlatvezetéssel búcsúznak az anyagtól, amelyet Németh Gábor író tart a tanösvény mentén látható kiállításban.

Györöki Nyári Tárlat sok-sok izgalmas művel

Augusztus 20-án szombaton 18 órakor nyílik az idei utolsó Györöki Nyári Tárlat sok-sok izgalmas művel! Közel 50 magyar és külföldi művész alkotásait nézhetitek meg Balatongyörökön. Helyszín: Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár – Balatongyörök, Kossuth u. 29.

Szétágazó, összefutó

Haász Katalin képzőművész kiállítása látható a RévArt Galériában augusztus 16-ától szeptember 4-ig Szétágazó, összefutó címmel. A kiállítást Aknai Katalin művészettörténész nyitja meg augusztus 20-án 18 órakor.      

Ha nem irtózol tőlük, akár szépek is lehetnek

Vászolyon a galériában egy szuper közös kiállításon látható egy lepkegyűjtemény egzotikus hüllő, ízeltlábú és csiga kiállítással minden nap 16.00 – 20 00 óra között szeptember 10-ig

Ha szereted a grafikákat, menj kiállításra

Dúcról dúcra A Képgrafikusok Olgyai Viktor Egyesülete Dúcról dúcra címmel nyitja kiállítását a révfülöpi Tóparti Galériában augusztus 13-án 18 órakor. A tárlat anyaga válogatás a II. Szolnoki Grafikai Szimpózium anyagából. A kiállítást Danka Attila grafikusművész nyitja meg.

Portrék és grafikák

    Révfülöpön Stekovics Gáspár és S. Horváth Ildikó, Válogatás portrékból és grafikákból című kiállítása nyílik július 30-án, szombaton 19 órakora RévArt Galériában. A tárlatot András Ferenc Kossuth-díjas filmrendező, a Nemzet Művésze nyitja meg. A kiállítás megtekinthető augusztus 14-ig.  

Meglepő témák a képeken

    A csopaki Zámbó Galériában Verebics Ágnes In Vision című önálló kiállítása nyílik augusztus hatodikán 18 órakor. Verebics Ágnes hátborzongató világában a témák legalább annyira meglepőek, mint a festőiség, amivel megjeleníti őket a vásznon. Az öregített, megfolyt felületek kísérteties hatását a gyakran használt monokróm színvilág fokozza, miközben az állatias emberek és az antropomorf állatok […]

Kő kövön a Kőfeszten

A Káli-medencében a Kőfeszten, Köveskálon látható augusztus 3-8 között naponta 10-től 18 óráig Kő kövön megmarad címmel Szép Andrea kavicskép és Süle Anikó mandala kiállítása a városkút-tűzoltófészerben.