Plakátok a Balatonról

2023. március 18-án 15 órakor Halló, itt Balaton!” címmel nyílik kiállítás Bata Lőrinc fonyódi könyvterjesztő  hagyatékából a fonyódi művelődési központban . A kiállítás megvalósulását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. Bata Lőrinc 1954-től a fonyódi járási könyvtárban, majd 1956-tól a fonyódi könyvesboltban dolgozott. A könyvterjesztő munkájáról Ember Judit 1974-ben készült „Az olcsóját és a jóját” című […]

Nyit a galéria

    A csopaki A ZM&G Galériában február 18-án, szombaton 15 órakor Zámbó Attila tart tárlatvezetést. Várják a látogatókat!

Gyertek a Vaszary Galériába!

Bak Imre: Helyzetek című kiállítása nyílik a balatonfüredi Vaszary Galériában január  22-én 16 órakor.  

Panni bemutatkozik

Bajzikné Panni kiállítása nyílik a városi könyvtárban január 13-án 17 órakor.

Vállusi mesevilág

Egy vállusi summás asszony mesevilága címmel látható kiállítás a Balatoni múzeumban január 31-ig.

Nők a Balatonért

A Nők a Balatonért Egyesület badacsonytomaji csoportja fennállása 25. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból kiállítást nyitottak a helyi Egry József Művelődési Házban.

Geometria és Balaton

GEOMETRIKUS BALATON kiállítás. Gyere, nézd meg! Az M & A ® Home Textiles x OPAUSZKI Balaton Design Kollekciójának bemutatkozó kiállítása A hazai design és művészet új típusú összhangja balatoni, modern, fenntartható köntösben. ó09.03. (szombat) 16:00-tól látogatható Helyszín: Hableány Étterem, Badacsony

Fotókon a bebírók

A Bebírók fotókiállítás, amely a Kultháló bázis projektjeként jött létre, augusztus utolsó hétvégéjén látható utoljára a salföldi Bányában. Augusztus 27-én, szombaton este 7 órakor egy záró tárlatvezetéssel búcsúznak az anyagtól, amelyet Németh Gábor író tart a tanösvény mentén látható kiállításban.

Györöki Nyári Tárlat sok-sok izgalmas művel

Augusztus 20-án szombaton 18 órakor nyílik az idei utolsó Györöki Nyári Tárlat sok-sok izgalmas művel! Közel 50 magyar és külföldi művész alkotásait nézhetitek meg Balatongyörökön. Helyszín: Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár – Balatongyörök, Kossuth u. 29.

Szétágazó, összefutó

Haász Katalin képzőművész kiállítása látható a RévArt Galériában augusztus 16-ától szeptember 4-ig Szétágazó, összefutó címmel. A kiállítást Aknai Katalin művészettörténész nyitja meg augusztus 20-án 18 órakor.