Pozitív teszt a füredi röpiseknél

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Az elmúlt napokban hivatalos közösségi oldalán számolt be róla a Szent Benedek Röplabda Akadémia (SZBRA) Balatonfüred, hogy egyik játékosa koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket produkált. A játékost természetesen azonnal elkülönítették és le is tesztelték. Most elkészült a teszt eredménye és az pozitív lett.

Komáromi Móric, az egyesület elnöke nyilatkozatában kifejtette, azonnal értesítette a Magyar Röplabda Szövetséget. A pozitív eset miatt várhatóan több mérkőzésük is elmarad.

A járványügyi intézkedések egyelőre csak a felnőtt csapat tagjait érintik, az utánpótlás együtteseknél tovább folytatódik a munka és a mérkőzéseket is megrendezik.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Tizennyolcszoros árat fizettek

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) által meghirdetett, szerda éjjel zárult elektronikus árverésen 889,87 millió forintért kelt el Csopak közforgalmú kikötője. Kollár József, a Balatoni Hajózási

tovább olvasom »

Elutasítjuk a kettős minőséget

A fogyasztók többsége elutasítja a kettős minőséget, vagyis azt, ha azonos márkanév alatt országonként eltérő minőségű élelmiszerek kerülnek forgalomba – derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!