Keszthelyen több iskolában is felütötte fejét a vírus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A híradás szerint még október 9-én derült ki, hogy a Zöldmező utcai egységes gyógypedagógiai módszertani iskolában egy pedagógus és egy gyógypedagógiai asszisztens megbetegedett. Miután a második és harmadik évfolyammal érintkeztek több diákkal is, ezért a két tanárt és tizennyolc tanulót a járványügyi előírásoknak megfelelően, karanténba tettek.

A televízió szerette volna megtudni, azóta miként alakult a helyzet ebben és más tankerületi fenntartású intézményben, azonban a nagykanizsai tankerülettől nem kaptak választ.

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum három iskolát működtet Keszthelyen. Ahogy azt Vizlendvai László igazgató elmondta, az Asbóth iskolában egy tanuló tesztje pozitív lett, egy másik tanuló karanténban van, három másik diák pedig kontakt személyként online oktatásban részesül.

A vendéglátóipari iskolában egy oktató került karanténba, míg a Premontrei Technikumban egy diák Covid-tesztje lett pozitív. Itt különös hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a kollégiumi szobákat is fertőtlenítsék, hétvégenként még ózongenerátoros fertőtlenítést is végeznek.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Tizennyolcszoros árat fizettek

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) által meghirdetett, szerda éjjel zárult elektronikus árverésen 889,87 millió forintért kelt el Csopak közforgalmú kikötője. Kollár József, a Balatoni Hajózási

tovább olvasom »

Elutasítjuk a kettős minőséget

A fogyasztók többsége elutasítja a kettős minőséget, vagyis azt, ha azonos márkanév alatt országonként eltérő minőségű élelmiszerek kerülnek forgalomba – derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!