Fonyódon lesz a Balaton Maraton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A koronavírus miatti védekezés jegyében Siófok város önkormányzata úgy döntött, hogy az őszi-téli szezonban tervezett városi eseményeket lemondja. Ennek áldozatul esett a K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton is, így a verseny szervezői a szükséges közútkezelői hozzájárulást nem kapták meg.

Mint az Erdei Barnabás, Fonyód polgármesterének rendkívüli sajtótájékoztatójából kiderült, a rendező Budapest Sportiroda megegyezett a déli parti településsel és november 14-én, szombaton egy napon megrendezik a futófesztivált.

Mint kiderült, a viadal központja a fonyódi vasúttól északra, a Vigadó téren lesz.

A BSI tájékoztatása szerint az egynapos eseményen 10 órakor indulnak a harmadmaraton résztvevői, 12.30-kor a félmaratoni és negyedmaratoni távot választók rajtolnak, míg 16 órakor a hatodmaraton futói sorakoznak fel a rajtvonalra.

A vasárnapra kiírt versenyszámokra nem, de a többire továbbra is lehet nevezni.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Tizennyolcszoros árat fizettek

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) által meghirdetett, szerda éjjel zárult elektronikus árverésen 889,87 millió forintért kelt el Csopak közforgalmú kikötője. Kollár József, a Balatoni Hajózási

tovább olvasom »

Elutasítjuk a kettős minőséget

A fogyasztók többsége elutasítja a kettős minőséget, vagyis azt, ha azonos márkanév alatt országonként eltérő minőségű élelmiszerek kerülnek forgalomba – derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

300x250

Kövess minket Facebookon!

300x250

Kiemelt videó

300x250

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!