Baleset szemtanúit keresik!

Balesetet okozott, majd cserbenhagyta áldozatait az a sofőr, akit most a balatonalmádi rendőrök keresnek.

Azt írja a police.hu, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 29-én 10 óra 14 perc körül Balatonalmádiban, a Balatonfűzfői út 32. szám előtti útszakaszon -Balatonfűzfő irányából Alsóörs felé- közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, Suzuki típusú gépkocsival. Közlekedése során az előtte, vele azonos irányba haladó Yamaha típusú motorkerékpár előzésébe kezdett, melynek során a motor előzését még nem fejezte be, ennek ellenére visszatért a jobb oldali forgalmi sávba. A személygépkocsit észlelve az előzött motorkerékpár vezetője fékezett, és az ütközés elkerülése miatt a jobb oldali füves útpadkára, majd a mellette lévő árokba hajtott járművével. A közlekedési balesetben a kétkerekű sofőrje és utasa megsérültek.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan.

A szemtanú jelentkezhet a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon személyesen (8220 Balatonalmádi, Hadak útja 4-6.), bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Három játékos távozik

A két holland világbajnok és a német kapus, Eckerle távozásának körülményeiről Fodor János, az SKC ügyvezetője és Zdravko Zovko, a csapat vezetőedzője beszélt a Balaton-parti

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!