Elmarad a csopaki Bakony-Balaton Gasztroünnep

Bár Magyarországon a helyzet stagnál, a fertőzésszám kifejezetten alacsony, sok helyen már megindult a koronavírus egy erős második hulláma.
970x250

Bár Magyarországon a helyzet stagnál, a fertőzésszám kifejezetten alacsony, sok helyen már megindult a koronavírus egy erős második hulláma. Romlott a helyzet például Szerbiában, Romániában, Koszovóban, Albániában és Montenegróban, de a helyzet romlása világtendencia.

A Magyar Kormány legutóbbi ülésén arról döntött, hogy nem kíván változtatni a koronavírus-járvány elleni védekezést szolgáló, jelenleg hatályos intézkedéseken, indoklásuk szerint bármilyen módosítás kockázatos lenne.

Mérlegelve a fentieket a Veszprém Megyei Önkormányzat vezetése úgy döntött, az állampolgárok biztonsága érdekében lemondja a 2020. szeptember 5. és 6-ra, Csopakra tervezett Bakony-Balaton Gasztroünnep rendezvényét – közölte közleményben a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlés elnöke, Polgárdy Imre.

A program szervezésére hónapok óta lelkesen készültünk, a Trianoni- emlékév kapcsán szerettük volna vendégül látni határon túli magyar barátainkat is. Megismerve a járványügyi helyzet aktuális helyzetét –fájó szívvel- úgy döntöttünk: nem kockáztatunk, az elsődleges cél a második hullám megelőzése, honfitársaink biztonsága, az esélyét sem szabad megadni annak, hogy bárki a rendezvény keretében fertőződjön meg.

Bízunk abban, hogy jövőre, a járvány elmúltával újra együtt lehetünk a bográcsok mellett, finom bakonyi vad-és gomba ételek társaságában!

Addig is vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Polgárdy Imre
elnök
Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Rajtol a 14. NN Ultrabalaton

A 14. NN Ultrabalaton szervezői a kontinens legzöldebb tömegsport-rendezvényét ígérték májusra, és mindez a módosított időpont ellenére sem változott. A versenyközpont csütörtökön nyit az egyéni

tovább olvasom »

Szólj hozzá!

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!