Sikerült! Megdőlt a szelfirekord Kenesén

970x250

A kenesei fesztiválon szombat este az egy helyen, egy időben készített legtöbb szelfi új rekordját sikerült felállítani a szórakozóknak. Az adatok hitelesítését a Magyar Rekor Egyesület elnöke, Sebestyén István végezte.

 

REKORD A BALATON FESZTIVÁLON

ÉS megvan a REKORD! Tiétek a BALATON FESZTIVÁL- Szépkilátás Bisztró és Catering – Balatonakarattya ajándéka, a hazai tömeges szelfi rekordja a Magyar Rekord Egyesület elnöke, Sebestyén István hitelesítette!!! Gratulálunk és köszönjük mindenkinek, hogy részt vett velünk! <3 #szepkilatas #rekordkiserlet #rekordotdontottunk #jonekunk

Közzétette: Balaton Fesztivál – 2018. június 30., szombat

A retro napon a Spalsh táncoltatta a közönséget, este pedig Náksi mutatta meg, hogy az éjjel soha nem érhet véget:

Náksi a Balaton Fesztiválon

Naksi nálunk melegített a Volt Fesztiválra, mert az éjjel soha nem érhet véget. Örülünk, hogy velünk száll minden évben <3 #Balatonfesztival #johogyittvagytok #gyertekmeg #retronapvan

Közzétette: Balaton Fesztivál – 2018. június 30., szombat

Majd Ámokfutók szomorú szamurája hozott hangulatba hozott mindenkit a Balaton-parton, majd a Kerozin robbantott a kenesei színpadon.

Oszd meg ismerőseiddel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Neked ajánljuk még!

Szólj hozzá!

Iratkozz fel a Balaton legfrissebb híreiért

Adataid megadásával önkéntesen elfogadod, hogy a Triál Média Kft. részedre heti rendszerességgel hírlevelet küldjön, továbbá elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

© 2020 Balaton Televízió – Minden jog fenntartva!